Papadam

3
 
 
Snabbfakta
Stad: 
Helsingborg
Adress: 
Bruksgatan 10 Helsingborg
Telefon: 
042 12 16 00
Öppettider: 

Mån-Tor: 11 - 22
Fre-Lör: 11 - 23
Sön: 13 - 22

Papadam Restaurang är en indisk restaurant som startades 1999. Sedan starten, har vi varit väldigt populära och omtyckta. Restauranten är belägen i Helsingborg, med utsikt över vackra och mysiga promenad stråk. Väl inne i restaurangen omges man av en varm indisk miljö, som är en fröjd för ögat att se. Typiska indiska färger som guld, mörklila och vinröd genomsyrar hela restauranten, vilket i sin tur skapar en varm och trevlig miljö.

Vår personal har stor erfarenhet inom det indiska köket, och vi använder naturligtvis de främsta råvarorna i all vår matlagning. Eftersom kryddor är en väldigt central del i det indiska köket, importerar vi våra kryddor direkt från Indien och maler dem själva.

Så varför inte komma in och smaka på vår populära Tandoori, som endast är en i raden av våra omtyckta och smakfulla rätter.

Vi lovar att lämna dig med en unik och oförglömlig smakupplevelse

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu