Medarbetare

Indien.nu skulle inte vara något utan våra flitiga medarbetare. Under åren har Indien.nu haft flera olika medarbetare och nedan kommer en liten lista på vilka som är Indien.nu idag.

Ann-Sofie Blomqvist

Ann-Sofie Blomqvist jobbar som reseplanerare i Carlsson Consultings Upplev Indien och som reseledare under säsong i Indien. Hennes många resor i Indien ger mycket material och bilder till sajten och hon ligger därför bakom en stor del av uppdateringarna.
Maila Ann-Sofie

Björn Svensson

Extremlöpare och Indienfarare som ser till att forumet flyter på bra. När han inte bidrar med medicinsk utrustning och engagemang i Khunti bidrar Björn även med bilder och övrigt material på indien.nu.
Maila Björn

Anna Adolfsson

Anna började som många andra med en charter till Goa. Sedan dess har det blivit ett gäng Indienresor, bland annat en sommar i Srinagar. Hon skriver om sina resor (och annat) på www.heliophilia.se och har bidragit med sajtens guide till Jammu & Kashmir.
Maila Anna

Dessutom

Dessutom har Indien.nu haft flera medarbetare tidigare.
Yvette Hendeberg var med när sajten startade, Mia Magnusson stod för den tidigare sajtens PHP-kodning, Joel S, Fabian Segelström och Pia "Pajaflow" Krakowski har alla bidragit med material och annan information.

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu