Fler viktiga ändringar angående visum till Indien

Indiska ambassaden i Sverige har nu skrivit kontrakt med företaget Cox & Kings Global Services för hantering av visum till Indien. Det innebär att priset för ett turistvisum kommer sjunka från 626 kr till 513 kr, en sänkning med 113 kronor.

Cox & Kings tar över hanteringen från och med den 5 november varpå det kan bli problem med visumansökningar som sker mitt under övergångsperioden. Visumansökan skickas till TT Services som tidigare om det kan garanteras att de kommer fram innan den 2 november då TT Services inte annars hinner behandla dem innan deras kontrakt tar slut. Det kan därför vara klokt att vänta någon extra dag, om man är ute i god tid, och skicka ansökan till Cox & Kings direkt istället för att stöta på problem.

Den nya adressen för visumansökan är:
Cox & Kings Global Services
David Bagares Gata 26 B
111 38 Stockholm

Vi återkommer med mer information när den finns tillgänglig.

Läs mer:
http://www.indianembassy.se/

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu