The Eagle in alleppey

Eva2015

Tänkte skriva lite och lägga upp lite bilder från Alleppey
Min resa i Kerala inkluderade naturligtvis en tur till Alleppey och backwaters. Träffade en tjej och vi bestämde oss för att dela en liten båt och åka ut på kanalerna .det var lyckat för vi fick se backwaters på nära håll gå i-land och äta mat hos en familj på en av öarna där det hoppade runt en Eagle (vingklippt) vet ej om det var familjens husdjur eller för turister. Vi var ute en hel dag som var fantastisk ( har varit i Venedig och där luktar kanalerna lite illa) men i Alleppey luktade det Indien (svårt att förklara doften för någon som inte varit där!) rekommenderar verkligen en tur i liten båt på kanalerna och det är lite billigare än risbåt och man kommer närmare natur och Indien !!

Bildgalleri
The Eagle in alleppey

The Eagle in alleppey

The Eagle in alleppey

The Eagle in alleppey

The Eagle in alleppey

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu