Plats för sol, sand och hav

Plats för sol, sand och hav

Stränderna i norra Goa är närmast legendariska, med namn som Calangute och Candolim. Här finns mycket att både se och köpa, och en smula äventyrlighet brukar bli rikligt belönad. Med Ving reser du reguljärt, med valfri reslängd och kan välja mellan ett halvdussin prisvärda hotell.


En tur till staden Mapusa, gärna på fredagar då det är marknad, blir ett spännande semesterminne, liksom utsikten från det gamla portugisiska Aguada-fortet vid mynningen av Mandovi-floden.
På väg härifrån in till Panaji kan du passa på att stanna till vid Reis Magos för att beundra en av delstatens äldsta kyrkor. Och ta chansen att hyra en cykel och ge dig ut på måfå. Det är ofta de små upptäckterna som blir de bästa minnena.

Bo på ett riktigt yogaretreat i Goa

Bo på ett riktigt yogaretreat i Goa – den minsta staten i Indien. Omgiven av vattendrag och vackra fält som sjunger av tropiskt fågelliv, lodgen är en fridfull oas bara några kilometer från de förföriska stränderna i norra Goa. Delta i meditation och hathayoga-klasser, stärk din kropp och själ, sov nära naturen i rymliga eco-chica tält eller suiter. Smaka dig fram på en ljuvlig resa av samtida, indisk gourmetmat … kärleksfullt tillagat med exotiska kryddor. I den ekologiska trädgården växer sallader, grönsaker, örter, kryddor och frukter.
 Begär offert


(Photo Credit: Scuba Diving Goa)
en välmående del av Indien
Goaregionen skiljer sig på flera sätt från resten av Indien. Dels är den mer välmående, dels är atmosfären annorlunda. Livsstilen är lättsam och överallt möter du blygt nyfikna människor och glada leenden. Du ser färgsprakande saris och gyttriga marknader, heliga män, heliga kor och ett myller av människor. Dessutom är Goa ett av de absolut billigaste resmålen i hela Vings värld. Här betalar du sällan mer än 350 indiska rupier för en bra tvårättersmiddag och tycker du om att shoppa är det här paradiset!

Bildgalleri
Birds near Dudhsagar Falls  - Goa

Birds near Dudhsagar Falls - Goa

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu