Om 8 dgr bär det iväg!!!!

Om 8 dgr bär det iväg!!!!

Har svårt att förstå det, men om 8 dgr bär det iväg med familjen till Indien.

 

Tänk för 2 månader sedan då jag skrev detta kändes det fortf. lite avlägset, men nu.....jag kan inte fatta det??!!???

Snart ska jag få se den plats som jag faktist kommer ifrån där jag har mina rötter och har bott en gång i tiden.

Jag börjar få resfeber, det pirrar i magen.   Smile

Kommentarer

Re: Om 8 dgr bär det iväg!!!!

Åhhh vad spännande det låter. Det du/ni gör nu kommer vi att göra med avresa om exakt 1 år (14 dec) Vi ska också besöka vår vuxna dotters barnhem i Nagpur och en massa övriga ställen, det blir en resa på 28 dagar. Det ska bli väldigt intressant att höra vad du har för upplevelser och kanske även en del tips vad man ska tänka på när man besöker ett barnhem mm. Ha en fantastisk resa i Indien och ett riktigt Gott Nytt År Hälsningar Fam Anders, Inglis och Amanda Skoog Sandviken