Dagens bild

Henrics blogg

Hej!

Eftersom jag de senaste åren börjat bli ganska hemmablind här i Udaipur känner jag att det är dags med en utmaning. Dagens bild (eller bilder). Dvs, varje dag måste jag ta minst en bild som jag lägger här. Det kan vara med vanliga kameran eller med mobilkameran, det enda viktiga i början är att jag tar en bild.

Jag har funderat lite på vad som ska vara tema på bilderna, kanske finns det någon som läser här som har förslag på ett tema? Om det inte finns någon som läser spelar det ingen roll, det viktigaste är att jag kommer igång med fotograferandet igen (ja, vi tar träningen vid nästa steg). Men, det första jag tänkte på är att bilden ska reflektera min dag och årstiden på något sätt men det roligaste är att få någon utmaning av något slag. Så, igen, om någon har förslag på vad mitt tema ska vara så skriv en kommentar! Under tiden lägger jag in lite blandade bilder från min dag, med början nu!

Idag var det första dagen med riktigt monsunregn här i Udaipur så det måste givetvis dokumenteras. Under kvällen färgades himmlen i en väldigt märklig färg jag aldrig sett tidigare. Färgen är helt naturlig!

Bildgalleri
Flicka med paraply
Bakgården vid vårt hus
Innan stormen

Kommentarer

Re: Dagens bild

Flickan med paraplyet tycker jag är en helt fantastisk bild. Vilken kontrast paraplyet utgör mot övriga mer nedtonade färger i bilden!

Re: Dagens bild

Kul med bilder så fortsätt skriv och ladda upp nya tack :)

Re: Dagens bild

Det ska jag göra, men kom gärna med tips! Hela övningen går ju ut på att komma igång med fotograferandet igen. Kanske någon beställningsbild? :)
Finns för övrigt en ny bild i bloggen från idag nu.