Dagens bild

Henrics blogg

Precis som igår har det regnat större delen av dagen idag. Verkligen fullkommligt ösregnat. Det har ju förstått inneburit att jag suttit hemma istället för att ge mig ut för att fotografera. Regnet gjorde dock ett kort litet uppehåll för någon timme så att jag kunde ta mig ut för min dagliga fika och jag kunde i alla fall plocka fram kameran för en pliktskyldig bild. Bättring lovas!

Jag tar gärna emot tips och uppslag om vad jag ska ha för tema eller uppslag på dagens bild!

För att det inte bara ska handla om en tråkig liten bild kan jag även passa på att berätta att vi fortsätter jobba med ett nytt forum, det borde inte vara så långt kvar innan det kan driftsättas, men man vet aldrig innan det är klart. Med det nya forumet hoppas vi att det inte längre ska vara några inloggningsproblem (och problem att man loggas ut i tid och otid). Vi har även lagt ut en lista över Indiens alla världsarv (enligt UNESCO) och arbetar vidare med den för att fylla den med mer information och bilder. Listan ligger dock redan ute bland våra reseguider.

Bildgalleri
Dagens bild