Dagens bild samt uppdateringar på indien.nu

Henrics blogg

Det var verkligen inte så lätt att försöka få till en endaste bild på en dag. Svårt att bolla heltidsjobb, heltidsjobb med Indien.nu, daglig fikastund på stan med fotografering. Får nog ta en funderare på hur jag ska gå vidare med det. Hur som helst, på vägen hem från fiket tog jag en liten sväng på hojen för att tanka och passade då på att ta en liten sväng förbi sjön. Inte ens solnedgången idag var speciellt rolig och eftersom solen knappt kunde skina igenom fick jag höja ISO till 6400 för att kunna hålla kameran i handen utan att få skakningsoskärpa, därav bruset i bilden (som man kan se i större format genom att klicka på bilden där snett ovanför).

De senaste dagarna har vi jobbat med mindre uppdateringar lite här och där på sajten, både innehållsmässigt som funktionsmässigt. Jag har jobbat vidare lite mer med utseendet på det nya forumet men jag tror att jag måste snickra vidare lite på det efter att det släpps. Jag har inte haft någon möjlighet att sätta upp en testserver med linux så jag måste tyvärr jobba en del mot den färdiga sajten. Hur som helst, det mesta börjar falla på plats och det går sakta och säkert framåt. Nu står mycket av hoppet till Hanif (här på forumet) som ska hjälpa till med att föra över data och användare från det gamla till det nya samt med en del andra saker.