Det rör sig på Indien.nu

Henrics blogg

Det rör på sig på Indien.nu, ja, inte på den här bloggen då men bland artiklar och resenyheter. Många av våra artiklar har fått större uppdateringar under de senaste veckorna. Förutom den helt nya reseguiden till Bundi har norra och södra Goas guider också blivit upplivade. En ny artikel om Indiens styre har också påbörjats och kommer byggas på allt eftersom. Är du intresserad av indiska kläder kan vi också glädja dig med att vi börjat ordna bilder på alla typiska klädesplagg, förutom beskrivningarna. Högtidsdagarna i Indien är under uppfixning och TV-guiden är åter igen i full gång. I vårt lilla indiska testkök puttrar grytorna för fullt för att kunna ge er fler och bättre recept på indisk mat. Det är bara lite av det som händer på Indien.nu just nu.

Vår senaste satsning är att ge er de senaste Indienrelaterade turistnyheterna dagligen, eller i alla fall så fort något spännande eller intressant händer. Håll utkik på sajtens förstasida, den är aktivare än någonsin och även den under ombyggnad.

Reklamen då? Som några säkert har sett har vi börjat visa reklam från Google (som betalar en liten slant varje gång någon klickar på en annons) på några av sidorna vilket vi inte gjort tidigare, det beror på att omkostnaderna för sajten ständigt stiger och att det inte längre är hållbart att driva den helt med våra privata medel. Men det innebär även att allt eventuellt överskott går åt till att anlita utvecklare som kan hjälpa oss att göra sajten ännu bättre och att vi mer kan fokusera på innehåll.

När det handlar om innehåll och funktioner, ja vad som helst egentligen, vill vi gärna ha synpunkter från alla besökare. Tyck till och kommentera!