Ny avdelning för smartphone-appar

Henrics blogg

Hej!

Ville bara göra er uppmärksamma på att vi nu har öppnat en ny avdelning för recensioner av smartphone-appar här på Indien.nu. Än så länge har vi lagt in ganska få appar men räkna med att det kommer betydligt fler inom kort. Har du en favorit-app till iPhone, din Android, Nokia eller något annat som vi inte har med, tipsa oss gärna genom en kommentar nedan!

Apparna kan man läsa om här!

Samtidigt sker det uppdateringar både här och där på sajten och snart är vår nya guide till Indiens sydspets klar och publicerad.

På ett mer personligt plan börjar jag nu stressa mig över att vi (jag och Anso) snart ska väg på ett bröllop i en liten by fyra timmars motorcykeltur från Udaipur. Där ska vi spendera natten i mitt absoluta favoritlandskap i ett litet hus som delas med ett tiotal människor, ett antal getter och några bufflar. Toaletten ligger bakom valfri katktus på någon av bergssidorna. Men det ska bli jätteskoj. Det är vår kompis Behrusings son som ska gifta sig så vi kommer i alla fall få sällskap av underbara människor. Räkna med att det kommer några bilder i bloggen om några dagar.

Innan bröllopet (som är i övermorgon) måste jag dock klippa mig, fixa kläder, bröllopsgåva och en hjälm till. I vanliga fall brukar vi sällan ha hjälm på oss när vi puttrar runt i staden men eftersom solen nu är skoningslös och vägen lång är det kanske bra att skydda huvudet mot både sol och andra mindre roliga saker.

Nedan är en liten bild på Behrusingh vid hans dotters bröllop för ett år sedan. (Behrusingh är den långa mannen)

Bildgalleri
Behrusingh med familj