Sommarens intåg

Henrics blogg

Så, nu är sommaren officiellt här. Igår visade termometern i Cheetak Cirkle på 49 grader, kanske något överdrivet men 44 verkar vara den officiella siffran. I kontoret/vardagsrummet visar termometern just nu på 38 grader. Svalare än ute men det känns fortfarande varmt och kvavt. Men hoppet står till en person som enligt plan ska komma hit klockan halv tolv imorgon förmiddag och ruska fart på AC:n. Nice!

Vad som är mindre nice är att min favoritrestaurang här i Udaipur, Natural View, nu slagit igen för säsongen. Det innebär att jag måste vänta i två månader innan jag får min favoritmat igen. Kanske läge att förlora de där extrakilona som samlats för sämre tider?

I övrigt sitter jag och fixar med lite småsaker på sajten samt planerar att byta ut forumet mot ett som är lite mer integrerat i sajten, ett ganska stort jobb som kanske gör att forumet åter igen ligger nere någon dag och att det inledningsvis kanske inte riktitg ser ut som det ska. Men det skulle innebära en hel del fördelar för både besökarna och oss som sköter indien.nu. Är du kanske bra på PHP och kan det här med lösenordskryptering etc? Kontakta mig i så fall gärna om du har tid att hjälpa till med en liten sak!

Nu är det inte bara rent tekniska saker som händer på sajten utan vi arbetar hela tiden med att uppdatera artiklar, reseguider, snickrar på nya artiklar och funktioner så håll utkik.

Kommentarer

PHP

Jag kan PHP bland annat. Vad menar du med "det här med lösenordskryptering etc"? Jag kan nog hjälpa till med en liten sak :)

Svarade via mail

Hej!

Jag svarade dig via mail, kolla gärna om det är något du har lust att ta en koll på :)

Mvh
Henric