Konst på väg

Konst på väg

Jag började firandet att biljetten var bokat  genom att bli sjuk men ett penicillinkur bör kurera mig inom kort.   

Jag avskyr fästingar. Finns det fästingar i Indien?  

Veckan har jag tillbringat med att måla på en serie  fåglar i starka färger. Ärligt talat har  jag inte orkat med mer avancerade målningar.  Mellan penseldragen har jag tänkt över vad som behövs på resan.  Det jag ska ta med mig är minimalt  i packning. Bekvämma strykfria  kläder, kamera, skor, mer behövs nog inte. 

Det jag funderar  mest över är boendet. Ska jag boka mig på en plats i 25 dagar och känna mig säker på att jag har någonstans att bo eller ska jag boka  rum en vecka i taget och riskera att bli utan ett fast boende?

Det osäkra kontra det säkra. Det är frågan. 

Idag kollade jag upp hur långt de två tavlorna var på sin resa ner till New Dehli.  Egentligen är det helt fantastiskt  att man kan spåra ett paket tack vore några få nummer. Tavlorna har nått landet , nu blir det ett  nervöst  väntan fram tills att  ägaren till galleriet kvitterar ut försändelsen och öppnar paketet.

Jag hoppas verkligen att  konstverken kom fram utan skador. 


22 aug kl 16:08 Utlandet, Under tullbehandling hos Posten
22 aug kl 10:57 Utlandet, Försändelsen har sorterats
14 aug kl 07:22 Posten, Försändelsen har exporterats
14 aug kl 05:53 UPK Malmö, Posten har tagit emot försändelsen
14 aug kl 05:50 Malmö, Sorterad
13 aug kl 19:43 Jönköping, Sorterad
7 aug kl 15:53 Posten har tagit emot försändelsen

 

 

 

 

 

Bildgalleri
Konst på väg