Goa i 50-årspresent

India with love

Första försöket!
Har rest till Indien många gånger sedan jag hamnade där av en slump!
För att göra en lång historia kort, så fick jag välja mellan en mindre pool eller en resa när jag fyllde 50!
Indien fanns inte på kartan från börja. Jag lutade mer åt Venezuela, men budgeten skulle ju inte spräckas och jag hade börjat titta på "all inclusive" till slut, för att veta vad helhetsbudgeten skulle bli. (Har själv jobbat som reseproducent flera år tidigare i livet, så bokandet och skapandet av resan var inte problemet.) problemet var att det skulle passa hela familjen vår budget och jag ville utanför Europa etc.
Jag ringde Apollo efter att ha skapat olika egna alternativ och fick bekräftat av den duktiga säljaren där,det jag egentligen visste att "all inclusive" inte var vår familjs grej. (Har provat det också nu till Karibien och det var inte alls oangenämt, men inte alls lika intressant som en "ryggsäcksresa") Efter att vi pratat länge om det mesta hade jag berättat att vi gifte oss på ambassaden i Bangkok 1989 och att vår dotter var "Made in Thailand" på samma resa! (Inte svårt att räkna ut, eftersom jag hade mens på bröllopsnatten!) Då ropade hon ut att hon visste precis vart vi skulle åka och vilket hotell också!
Mannen behövde smälta informationen under dagen, då han fick veta att vi måste skaffa visum, för nu hade jag bokat en resa till Indien!
Tilläggas skall att han äääälskar Indien och vi har varit där många gånger sen dess, vi har rest med familj (tonårsbarn) och som ett par och med vänner!
Platser vi besökt en eller flera gånger är Goa - Kerala - Delhi - Jaipur - Agra.
Nästa resa går i april till Delhi, Punjab, Rajasthan, Madhya Pradesh.
Kommande jul/nyår blir det också. Indien, men den resan är det så mycket vi vill få in, så vi måste sätta oss och prioritera,
Kan säga att Delhi är återkommande för att man kan få bra flyg via Delhi och så har vi indiska vänner där, samt ett favorithotell!
Det svåra med Indien är att det är så lätt att få vänner man vill tillbaka till, så man vill få in det i varje resa också,
Samtidigt som man vill besöka nya platser i ett land stort som hela Europa, så vill man återse vänner man fått, där man redan varit!

Bildgalleri
Utsikten över Arabiska havet från vår balkong i Varkala, Kerala!

Kommentarer

Re: Goa i 50-årspresent

Hej! Skulle vilja veta vad ditt favorithotell i Delhi heter. Jag har inte hittat något bra när jag varit där.