Min volontär resa till Indien

Volontär i Indien

Jag har planerat min resa sedan januari i år, något jag velat göra hela mitt vuxna liv, jag ska på kombinerad äventyr/volontär resa till Indien. Egentligen hade jag velat vara borta mycket längr än den månad jag ska vara iväg  men det kräver mer pengar och planering, dessutom tror jag det är bra att testa på en kortare tid. Den 2 september åker jag från Kastrup/Köpenhamn till New Dehli med en kort mellanlandning i Helsingfors. I Dehli kommer en bil och hämtar för att ta mig vidare till Sikar i Rajastan och den camp jag ska bo på tillsammans med andra volontärer som jag ännu inte känner, en bilresa på 6-7 timmar. Det kommer att bli hur spännande som helst och jag längtar sjukt mycket efter att få komma i väg!

Just nu är det bara väntan och lite vaccin som ska tas. Ryggsäcken är avdammad och kontrollerad, den duger bra! Resfebern har tagit tag i mig.. redan, inte var dag man efter 50 fyllda gör en sådan resa på egen hand!

 

CoolVi hörs...

 

 

 

Kommentarer

Re: Min volontär resa till Indien

Åh vad skoj! Grattis!

Har du vägarna förbi Udaipur i södra Rajasthan får du höra av dig så vi får veta allt om dina upplevelser!

Re: Min volontär resa till Indien

Jag vet inte ännu vilka ställen jag kommer att besöka. Organisationen AVI anordnar utflykter under helgerna. Men absolut gör jag det isf! Hur hamnade du i udaipur?

Re: Min volontär resa till Indien

Vi fick jobb här i Udaipur och har efter det startat upp eget och mer eller mindre fastnat här :)

Skulle vara skoj om du fortsatte blogga om dina upplevelser som volontär, vore jätteskoj att läsa!