Inga mediciner i incheckade bagaget??

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Neelakshi Purve
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Läste någonstans att man inte får ta med mediciner i incheckat bagage. men ska man då släpa med sig alla meds i handbagaget? jag har läkarintyg med mig  för alla mediciner 

tycker låter konstigt. förra gången jag åkte var det ingen som sa något om det.

vistet
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-17

Jag reser alltid med en ganska välförsedd medicinlåda + några instrument , och har aldrig haft några problem. Senast i år bl.a. Delhi + t.o.r. Leh . En gång när ryggan var på drift i Delhi så identifierade vi den just genom röntgenbilden som visade " lådan med en massa piller". Jag har slutat ha med recepten för många år sen. Det jag skulle vara mycket försiktig med är att mellanda i Dubai etc med allt som närmar sig det som kan beskrivas som sömnmedel , smärtstillande osv.

__________________

high road to...

LaduLaser
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2014-12-16

Jag har diabetes och har alltid sprutor etc i handbagaget då det kan påverkas av de låga temperaturer som uppstår där bak i lastutrymmet på planet. Alla förstår ett "Haan, ham maddumia heh" och viftar förbi en.

__________________

Fjärde resan går till Madhya Pradesh. Kanske i slutet av 2017.

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu