Möjliga trygghetsnarkomaner söker tips!

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
pavjoh
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2013-03-18

Hejsan alla glada resenärer!

Så då blir det Goa i år, eller möjligen Gokarna. I slutet av september/början av oktober.

I år överger vi norra Indien och söker oss till Goa. Det var ett tag sedan jag var där och jag undrar.... flyg eller tåg från Mumbai? Självklart verkar tåg vara det roligaste, så då undrar jag. var handlas biljetter smidigast ? 

Tanken är Arambol, vill minnas det var mycket trevligt, men det var 18 år sedan så.... uppenbarligen är bron färdig. Bara ta en taxi från...ja...just det. Var i hela friden åkte vi från? Nåväl, vi har inga definitiva planer utan tänker oss något göttigt och lugnt och så får vi väl leta oss fram.

Jag tar tacksamt emot alla tips och erfarenheter från er erfarna. 

Skrivet i all hast

Vänliga hälsningar

pavjoh

 

LaduLaser
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2014-12-16

Tågbiljetter köper man smidigast direkt från irctc.co.in. Det finns första klass biljetter för cirka Rs. 2700 (strax under 400 SEK) eller andra klass för Rs. 1600 (230 svenska). Tänk dock på att det tar 12-13 timmar från Mumbai till , så ett tåg som går på kvällen och kommer fram på morgonen/förmiddagen kan vara att föredra.

__________________

Nästa resa: Delhi-Varanasi-Bodhgaya-Ayodhya-Mathura-Delhi. Oktober-november.

Om Indien.nu

Indien.nu grundades år 2000 som en ickekommersiell webbplats för spridande av information och resetips om Indien. Sajten drivs och utvecklas av Henric Carlsson som sedan 2007 bor i staden Udaipur, Rajasthan, Indien. Läs mer om Indien.nu här!

Kontakta oss

För frågor och synpunkter skicka ett mail till: Webmaster Vill du tipsa om arrangemang och evenemang i Sverige, maila: Henric För fler kontaktdetaljer, se kontakta oss.

© 1999-2013 Indien.nu