1 manads forvaring av bagage medan jag ar i thailand

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
buntar
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-05-17

Hej kara medmanniskor!

Jag reser runt i Indien i nagra manader nu, och ska aven aka over 1 manad till Bangkok fran Calcutta nu i februari. Jag har funderat pa om det finns nagot satt att forvara lite av mina prylar medan jag ar i Thailand, sa jag inte behover slapa pa massa grejjer genom flyget och sadant. Det ar mest min tjocka Lonely Planet och kanske mina sandlar och en jacka som jag skulle vilja slippa i Thailand. Jag kommer nog att prata runt med folk nar jag kommer till Calcutta, kanske nagon vill gora det mot nagra hundra rupees. Vad tror ni? Har ni nagra ideer?

Tacksam for svar

Returia
Returias bild
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2010-09-12

Många gånger kan man ha kvar väskan på hotellet/guest houset där man bor. Det hade vi i Delhi när vi begav oss norrut i Indien och visste att vi skulle tillbaka till Delhi för att flyga hem.

tommypeters
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-07-01

Ja, har man bara bott ett tag där så och tänker bo några dagar efter man kommer tillbaka så... "Vårt" hotell i Goa förvarar vårt kylskåp, strandstolar, vattenkokare, strandskor... :mrgreen:

buntar
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-05-17

Ja men det later ju skitbra! Da ska jag helt enkelt forsoka hitta nagot schysst stalle i Calcutta och sen forsoka bli lite polare med dem, sa loser det sig nog. Ingenting ar omojligt i Indien. :) Tack for svaren!