8 månaders baby till Indien

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
korp
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-03

Någon som har någon erfarenhet av att ta med sig en 8 månaders bääääbis till Indien? Det prats om malaria piller, men allt annat är hon för ung för, läkare sa att det är en dålig ide för henne att åka.

 

Det känns dock lite som risktänkandet är lite överdrivet, men samtidigt kan jag ju förstå dem.

wickz
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-09-09

Inte varit i Indien än me vi planerar att åka dit dlutet på feb - augusti. Våran minsta kommer vara 4 månader när vi åker. Malaria tabletter lär inte vara aktuellt. Vart är det ni ska åka?

Gustav
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-17

Jag kommer säkert få mothugg, och jag vet att det föds och lever massor av bebisar i Indien (och att dödligheten är hög).

 

Men med tanke på att alla vaccinationer inte är klara, det finns massor av infektionssjukdomar och då små barns motståndskraft inte är hög skulle jag inte göra det. Min fru som är sjuksköterska och jobbat både på sjukhus och på motsvarande mödravård och barnvårdscentral Indien har berättat tillräckligt många historier som avskräckt mig. Men det är min åsikt.

 

//Gustav

korp
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-03

Jag vet inte, det kanske är skillnad på om man ska resa runt, bo på hotell, äta ute osv, än om man åker hem och bor med sin familj i sitt barndomshem samt äter hemmalagad mat och tar det lungt.

 

 

korp
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-03

föräldrarna är mycket nöjda och glada att bäbisen åkte med, bäbisen ifråga verkar själv mycket nöjd och glad med resan också Smile