Är det fullbokat?

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Therese81
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2009-02-25

Jag ska åka till Indien i höst och vara där i två månader. Jag har tänkt att åka både tåg och flyga mellan olika platser. I Berlitz Reseguide om Indien som jag köpte i bokhandeln står det att man måste boka inrikesflyg hemifrån och många månader i förväg för att det annrs är fullbokat. Stämmer detta? Hur bråttom är det och är det helt omöjligt att boka någon resa alls på plats i Indien?

Tack för svar!

Henric
Henrics bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2010-06-17

Oftast när jag flyger inrikes (Udaipur-Delhi-Udaipur) bokar jag dagen eller ett par dagar innan. Ibland samma dag. Har inte varit med om att det inte funnits något ledigt på den sträckan. Däremot kan det vara fullt på vissa sträckor, speciellt under högtider och semestrar. Bombay till Goa kan nog vara hopplöst runt nyår tex.

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Therese81 skrev:
I Berlitz Reseguide om Indien som jag köpte i bokhandeln står det att man måste boka inrikesflyg hemifrån och många månader i förväg ...

Hur gammal ar den boken. Sa var det fore avregleringen av flyget pa den tiden det fanns ETT flygbolag som flog inrikes. Nu for tiden finns det for manga flygbolag och de flesta plan gar halvfulla.