Åka till Goa i mars..?

9 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Annika N
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2006-02-06

Hej!
landar i Mumbai den trettonde mars och åker ner till Goa några dagar senare. Har dock hört att Goa ska vara "dött" i mitten på mars. Stämmer det? Eller är det värt ett besäk även då..?
Tacksam för svar!

fasiken
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-09-06

jo det är kanske inte riktigt 'fart' i goa under mitten/slutet av mars, men det beror så mycket på vad man är ute efter..detta med 'fart' så tänker jag ju på festerna, men ärligt talat så har det inte varit så mycket sån fart de senaste säsongerna överhuvudtaget... polisen är helt enkelt lite för aggresiva o stänger nästan allt även under högsäsongen..om man inte uppskattar 'paradiso' som fest då såklart, vilket jag inte gör..

MEN goa är fortfarande helt underbart att bara dra runt o njuta av väder o vindar och utsikter och såklart är det fortfarnade en del medborgare i svängen =)
Jag tycker absolut du ska åka dit!
lycka till!
allways the best!
MvH Fredrik

andreass
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-28

Själv tycker jag om att vara i Goa under lågsäsong. Man känner sig mer speciell än en i mängden av alla turister, även om det är färre turister i Panjim än i de mer vanligare turistområderna kring Baga, Calangute, Candolim osv :)

Andreas

Annika N
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2006-02-06

Tack!
Kommer ner till Goa runt den 15:de mars o det verkar bara skönt om det är lite färre turister då..

globetrotter37
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-03-05

Hej,
funderar på en sistaminuten resa i början av april till Goa. Men undrar lite om det kommer att bli olidligt varmt? Likaså hur mycket som är öppet i Arambol eller Anjuna?
/Lars

anncharlotte
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Har varit i Goa i början av April och tycker inte värmen varit något problem, frågan är väl bara om det fortfarande går några charterresor dit då, men det kanske du redan har kollat och vet att det gör.

studenten
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-03-06

Mitt namn är Jocke Ekberg och jag är 30år gammal och läser magisterkursen i socialt arbete vid Lunds Universitet. Jag håller på att skriva en D-uppsats om backpackers. Jag har själv rest runt om i världen som backpacker i nästan fyra år och det är därför jag vill att den akademiska världen också kan få upp ögonen för denna alternativa livsstil och subkultur.
Jag kommer att vara i Goa mellan den 27mars och den 11april för att göra intervjuer med backpackers, samt njuta av livet. Jag undrar nu om du skulle vilja bli intervjuad. Det tar mellan 30min till en timme. Jag kommer att bo i Arambol, men kan träffas var som helst i Goa. Hör gärna av dig till mig på , om du är intresserad. Självklart så garanteras du anonymitet i den färdiga uppsatsen, du kan även när som helst avbryta ditt deltagande utan vidare förklaring. Självklart får du även en kopia av den färdiga uppsatsen.
Med vänliga hälsningar och på förhand tack: Jocke Ekberg
Ps. Vill bara uppmärksamma dig på att där är ett understreck mellan uppsats och backpacker i mailadressen.

globetrotter37
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-03-05

Hej,
jodå, om jag kommer iväg kan jag kontakta dig för intervju. Undrar dock om hur det är i Arambol vid den här tiden?
/L

studenten
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-03-06

Hej!
Om du kommer i väg så är jag hemsk tacksam för om du hör av dig. Jag kommer nog att bo i Ajuna i stället eftersom att säsongen börjar ta slut och jag har där möjlighet att komma i kontakt med mer backpackers.
Må väl och tack för ditt inlägg!
Mvh Jocke Ekberg