Använda Jio på simkortet som man får vid ankomst?

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Fadzes
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2014-01-02

Hej!
Vi ska till Indien (vi börjar i New Delhi) om bara några dagar och så som jag har förstått det så får man ett simkort om man har ett           e-visum vid ankomst. Detta simkortet ligger ju inte på Reliance Jio från början så min fråga är om och iståfall hur man kan använda det simkortet på Jio. Tack på förhand!
 

Med vänliga hälsningar

Ludvig von Lingelsheim

pavjoh
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2013-03-18

Hej Ludvig!

Mig veterligen så får man köpa sitt eget sim-kort i Indien. Åkte med e-visa för första gången i höstas och såg inte den informationen någonstans. Vi brukar köpa vid Air Tels disk på flygplatsen. Vill minnas det kostade 1000 rs. Då ingick en samtalspott och lite surf (minns inte hur mycket). De tar en kopia på passet ditt och tar ett foto. Har haft med personbevis från Skatteverket men det har vi aldrig behövt visa upp eller använda för att verifiera oss.Reliance kanske har en egen disk även de någonstans däromkring. Kolla på flygplatsens hemsida, den är detaljerad.

Lycklig resa och väl mött

MVH

pavjoh

 

Erik Öberg
Erik Öbergs bild
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2011-12-20

i November fick man inte något simkort vid ankomst i Kochi.

Många siter skriver om det där projektet att dela ut BSNL-simkort vid ankomst. Men jag har inte sett någon skriva att det faktiskt har hänt på riktigt.