Boende over nyar i Colva/Palolem? Svart att hitta?

8 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
kforshell
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-10-11

Vi ar tre personer som anlander till Goas flygplats pa kvallen pa nyarsafton. Vart mal ar Palolem men vi tankte inte aka dit meddetsamma utan tar de forsta dagarna i typ Colva. Vi tankte att det ligger ganska nara flygplatsen, kanske ar lattare att hitta boende dar eftersom det ar ratt stort samt ar ganska livat under just nyar. Kan det stamma?

Vi har mailat en hel dros med hotell men inte fatt nat svar annu. Hur stor ar risken att vi inte kommer hitta nagonstans att bo om vi inte lyckas boka nagot hemifran?

Och hur svart kommer det vara att hitta nagot i Palolem under de resterande dagarna (3-13 januari)? Vi vill helst bo mellanklass, alltsa ganska frascht med eget badrum. Har last runt lite pa olika forum och det verkar vara ganska fullt med folk dar under just denna period? Nan som har varit dar under den tiden som kan komma med lite rad??

Tror ni det ar svart att fa bo alla tre i ett rum forresten?

Theodora
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2006-05-02

Ni får säkert dela rum.

Under den tiden ni ska dit, är det mycket folk. Tycker ni borde ringa ner till hotell och boka. Jag har också prövat att maila hotell men de svarar inte. Kanske läser de inte mailen. Så ring! Annars kan ni riskera att inte ha någonstans att bo. :(
När ni anländer kan det vara ganska rörigt. Har hört om trängseln på gatorna.

Theodora
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2006-05-02

Ska tilllägga att jag inte varit i Colva eller ens varit i Goa runt nyår. Men har läst och hört hur det brukar vara.

kforshell
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-10-11

Tankte bara meddela att vi nu fixat boende for den forsta veckan. Over nyar blir det Carina Beach Resort i Benaulim och sedan har vi bokat nagra natter pa Palolem Beach Resort (rum, inte talt). Alltsa var det inte sa svart att hitta boende (om nu nagon annan gar med samma funderingar)

Har nagon bott pa nagot av stallena forresten? Vad kan vi forvanta oss?

irene k
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2005-11-06

kan någon skicka web. adress till palolem och ställen runt omkring där man får svar och ev. kan boka över internet, vi är 8 pers. så det är viktigt att ha boendet klart när vi kommer. Vi har försökt få kontakt men får inga svar. :evil:

Crille
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-22

Här fick jag svar snabbt ifjol http://www.ordosounsar.com/default.html
var dock aldrig dit men har läst på ett engelskt forum att det var mycket bra där, flera olika personer prisade detta ställe.
Denna adress kan oxå vara bra att ah http://www.globalcommerceuk.com/palolem/

hobbit
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-17

trevligt hotel i colva, ligger en liten bit syd om colva, presis på stranden, hotel xavier . adress Ambeazxir, Sernabatim. colva salcete Goa
e-mail
tele 0091-832 2771489

i Arambol famafa beach resort e-mail
samt ludu guest house tele 0091 832 2242734. ingen email dit

irene k
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2005-11-06

Tack för alla tips på länkar