Bollywood som statist??

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Strolvis
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2007-12-31

Jag och min dotter (6 år) är på väg till Indien, landar i Mumbai på söndag. Min dotter har pratat väldigt mycket här hemma i Sverige om att hon vill vara med i en film och jag har tänkt kolla upp var hon skulle kunna behövas som statist. Någon som vet om Bollywood har behov av västerländska statister? Och om så är, hur nosar man reda på detta? Finns det någon www-adress man kan få info på? Tacksam för svar! Ina PS: Vi är i Indien 1,5 månad.

Henric
Henrics bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2010-06-17

Det finns nagra tradar har pa forumet sedan tidigare. Testa att sok och att leta runt sa kanske du hittar nagot. Hittade en trad som kanske kan ge nagot till att borja med:
http://www.indien.nu/forum/viewtopic.php?f=2&t=8451&p=37352&hilit=statist#p37352" onclick="window.open(this.href);return false;

Lycka till och glom inte att beratta vilken film ni ar med i sedan sa att jag kan ga pa bio och kolla :shockad:

Tant Gredelin
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2007-10-31

Jag var i Palolem (Goa) i februari. Under en dag pågick en filminspelning på stranden. De behövde åtta tjejer som skulle dansa i bakgrunden, de frågade runt bland turisterna på stranden. Jag tackade nej. Tror att en filminspelning blir ganska tråkig för en 6-åring. Det är otroligt mycket dötid och väntan. Samma 30 seunders sekvens spelas in om och om igen. Det var kul att titta en stund och se hur mycket folk som faktiskt är inblandade i en filminspelning. Filmen de spelade in kommer att heta Cannada.