Direkt från Bangalore International airport till Mysore

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
MariaG
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2013-07-12

Hej!
I februari reser jag och min familj till Indien för en vecka i Mysore. Vi anländer med flyg på Bangalores flygplats och jag undrar om det går att ta sig vidare direkt därifrån med buss eller taxi till Mysore?

__________________

Maria

Henric
Henrics bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2010-06-17

Det går (vad jag vet) inga bussar från flygplatsen till Mysore men det är inga problem att ta taxi direkt från flygplatsen till ett fast pris. Räkna med ca 6-11 rs per kilometer beroende på typ av bil. Du får betala returresan för taxin också. Fördelen med taxin är att ni kan stanna för toalett eller fika när ni vill under resan eller bara för att beundra något efter vägen.

__________________

Med vänliga hälsningar
Henric Carlsson
indien.nu

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Taxi från Bengaluru International Airport till Mysore kostar 3200 rupier i liten bil, upp till fyra personer och 4400 rupier i en stor bil. Du köper taxi-biljett i taxi-pre-paid-counter direkt efter tullen vid ankomst på flygplatsen.

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

Wulfric
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-08-20

I just det hör fallet så håller jag med, ta taxi. Den väldigt korta tid jag spenderade i Bangalore hör till de sämsta under de 4,5 månadens jag var där i vintras!
Busstationen var full med folk som inte ville, kunde eller orkade hjälpa med information.
Annars tar det bara ca 2,5 timme med buss, mellan 20 och 30 kr för en lyxbuss.

bi01hl
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2011-08-07

Jag och min sambo har åkt två gånger med taxi från flygplatsen till Mysore. Det tog ca 4 timmar bägge gångerna och då har vi kommit antingen väldigt tidigt eller rätt sent till Bangalore. Det är en mycket god idé att undvika rusningstrafiken för då står trafiken i princip still. Bra att förboka som angetts i tidigare kommentarer. Som också nämnts nedan så är det ni som bestämmer när ni stannar och äter eller har andra behov. Ni betalar ett fast pris. Snåla inte på storleken på bilen, det är billigt att åka taxi i jämförelse med Sverige. En del ovana indienresenärer kan nog bli förskräckt över hur många kör bil. Hav förtröstan! De har mycket god pejling (de flesta) på var man har varandra.... Stanna och ät på restaurangen där det finns många "locals".

Fram till i september i år gick det ett flyg varannan dag med Spice Jet från Bangalore men nu hittar jag inga flighter längre...

Ha en fin resa!