Favoritboende Baga Beach

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Denzilsfru
Denzilsfrus bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Hej gott folk!

Kanske finns det en tråd med samma tema men kanke behöver förnyas lite...Smile

Frågar om vad ni har för favoritboende i Baga Beach?

Eller Calangute? Eller Candolim?

 

Mitt favoritstället var ju Hallmark Guesthouse på Titos Road som också rekommenderas av Lonely Planet. Men de har höjt priserna kraftigt sen sist. Men renare ställe får man leta efter, välskött och fint på alla vis, härlig och välskött trädgård också. Nära till stranden och all tänkbar service. (Tyvärr ingen pool eller restaurang men det kunde man leva med då havet inte var långt bort och restaurang fanns i huset  på gården närmast).

http://www.hallmark-guesthouse.com/

 

 

 

 

__________________

Mvh Eva

Amazonkvinna från norr gift med Denzil från Goa

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Jag har ganska många gånger bott hos Alidia. De har en fantastikt vacker trädgård och helt underbar pool och egen nedgång till Baga-stranden. Tyvärr saknar hotellet WiFi men Airtel-IDEA-Vodafone 3G har bra täckning över hotellområdet. Priserna varierar stort över året. 

Till Baga åker jag mest för fest, Fiesta och Tito's Nattklubb. Badar gör jag hellre i Palolem. 

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

merrymelly
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-08-24

Hej!

Precis kommit hem från Goa och har följande tips:

Alidia är ett mycket välskött och fint hotell precis som Mats beskriver! Bra pris nu under monsunen, vet inte hur det ser ut under säsongen men helt klart toppklass!

Har bott på La Fontana på Titos Lane två gånger, restaurangen var tyvärr stängd nu under monsunen men under säsong är maten helt fantastisk och värdparet Stewart och Shaheeda är supertrevliga och familjära. Slår ännu ett slag för maten!! Cookies shack på Baga beach hör till, litet shack med lugn och skön stämning och den underbare Sanjay som tar hand om alla.

När det gäller internet och Wi Fi har Lucky Star på Baga Beach fritt, så även Cape Town på Titos lane ( nu under ombyggnad men kommer väl att öppna snart). För övrigt bra häng och otroligt bra mat! På Titosgatan finns även guest houset Ancora som har internet, inte enbart för gäster. Kamaki erbjuder också fri Wi Fi. Annars kan man hitta Wi Fi på internetstället på gatan innan Cafe Coffee Days och på mocha på Baga Road.

I Calangute kan man med fördel bo på Martinas Homely Shelter på Maddo Waddo, trevlig familj och trevlig miljö, nära till stranden och nära till shopping. I Calangute finns flera internetställen, ett på hörnet vid fotbolls/parkeringsplanen och mittemot där det även är växlingskontor. Snabbt och bra internet där.

Over and out.

Eva

 

merrymelly
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-08-24

Bada btw...

är inget vidare i Baga men värre i Calangute. Stora vågor och mycket underströmmar. Bra med pool då på Alidia. För nära bad är väl Anjuna stillsammast, annars är ju Palolem helt klart bäst.

Over and out.

Igen.

Eva

 

putte64
putte64s bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2013-05-15

Bad innebär stora vågor i nästan hela goa

Palolem är klart bäst om man vill ha lite lugnare sjö

Arambol är dock mitt favoritställe