Flyg Trivandrum- Singapore

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
me_bella
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2006-05-16

Hej,

Eftersom det är oroligheter i Sril Lanka har vi valt att hoppa över ett stopp där och flyga direkt vidare till Indonesien efter våra veckor i Indien. Någon som har koll på om det går att flyga från Trivandrum till Singapore ? Pris? Antar att det inte finns något direkt utan med en mellanlandning.. Är det säkrast att boka biljetten hemifrån eller kan man köpa på plats? Vi ska resa i mitten av december.

Ellen

andreass
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-28

Hejsan!

Det går att flyga nonstop från Trivandrum (Thiruvananthapuram) till Singapore med Silkair (Singapore Airlines lågprisflygbolag) varje tisdag, torsdag, fredag och lördag.

En flygbiljett med Silkair ligger på omkring 3,500 kronor per person.

Ett annat alternativ är att flyga med SriLankan Airlines via Colombo. Dock vet jag inte om ni har lust att flyga via Sri Lanka?

Andreas

me_bella
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2006-05-16

Tack. Nej vi vill inte flyga via Sri Lanka, känns som en onödig risk. 3500kr låter lite dyrt, någon som vet om det finns fler bolag som flyger sträckan?

andreass
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-28

Ni kan också flyga med Jet Airways via Chennai/ Madras. Jag tittade nu på priset och en biljett den 14/12 ligger på omkring 611 USD per person.

Det går också att flyga med Singapore Airlines från Bangalore, Chennai/ Madras och Hyderabad. Dock måste ni då resa från Trivandrum till någon av ovannämda städer på egen hand! En biljett från Bangalore till Singapore ligger på omkring 2000 SEK. Att flyga till Bangalore från Trivandrum med exempelvis Air Deccan ligger i dagsläget på 1299 RS.

Andreas