Flyga i Indien...

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Evilshorty
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2006-09-06

Jag reser till Indien den 4:e november och ska resa runt i norra Indien i ca 4 veckor och sedan flyga till södra Inden och resa där i ca 3 veckor.

Grejen är den att jag inte har bokat nåt inrikesflyg eftersom jag inte riktigt vet när och exakt varifrån och vart i södra Indinen som jag vill flyga. Jag vill hellst vara fri att kunna besluta när och var jag vill resa när jag är där. Hur svårt brukar det vara att få tag i flygbiljetter i Indien? Måste man boka innan eller kan man boka biljetter med kortvarsel om man vill flyga tex mellan Dehli och Trivandrum eller Kochi??

andreass
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-28

Hejsan!

Det går givetvis att boka flygbiljetter i Indien. Däremot kan det vara svårt att få tag på de billigaste biljetterna (dock ingen omöjlighet) med tanke på att du ska resa under turistsäsongen, men också för att de billigaste biljetterna försvinner snabbast.

Indien har många flygbolag med breda nätverk och det kommer med all sannolikhet inte att uppstå några problem med att boka på plats. Det bästa du kan göra är att tala med flertalet flygbolag och se vilket som kan erbjuda dig bästa möjliga pris!

Andreas