Goa i april? Strandliv efter solnedgången?

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Ole
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2007-09-14

Hej, helt ny här, hittade forumet idag faktiskt, och börjar väl med nybörjarfrågor. Funderar på att åka till Goa i mitten av april och stanna där ca tre veckor. Är det Ok strandväder där då? Har kollat på väderstatistik ( http://uk.weather.com/ ) och det verkar ju lovande men vore ju kul om någon som varit där denna tid kunde lämna ett omdömme. Har varit i Thailand 8 gånger och gillar stilen där. Särskilt kvällar med solnedgång i havet med en iskall bira i handen, helst på någon laidback bar på stranden med reggiemusik i bakgrunden och eldshow som kommer igång framåt småtimmarna. Kan Goa vara något för mig eller ska jag hålla mig till Thailand? Alla svaren finns säkert här på forumet, men jag hinner tyvärr inte läsa allt, måste bestämma mig väldigt snabbt om det ska bli Goa eller något annat.

Regnskog
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-24

Jag har inte varit i Goa i april, men jag vet att säsongen nästintill är slut då och att det börjar bli olidligt hett...
Mars är nog bättre då.

donald
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2007-01-16

Vi åkte ner i slutet av mars och stannade till mitten av maj. Under denna tiden var vi i Goa tre gånger. April var det mesta öppet, men i maj stängde många ställen, april var det inget fel på!

GooGoo
GooGoos bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-18

Vi var i Goa mars-april i år och då var det ovanligt varmt och dessutom mycket fuktigt, vilket är ovanligt för Goa vid den tiden på året. Tempot sjunker eftersom säsongen då går mot sitt slut. Detta tycker vi är jätteskönt så vi kommer att vara där samma tid nästa år. Förra året var vi där februari-mars och då var tempot ett helt annat.
En kall bira i solnedgången funkar lika bra oavsett när man är där. :lol:

Många föredrar faktiskt Goa framför Thailand.

Ole
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2007-09-14

Tack så mycket för svaren :)