Hjälp! Blivit av med bankkort

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
mannebb
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2015-11-05

Hej!

Jag har hamnat i en knivig situation och är utan mina bankkort och har endast lite kontanter!

Jag kom till Indien igår och befinner mig just nu i tiruchirappalli. Min plan är att få tag på en säker adress här som jag kan be banken skicka kortet till, men har inte lyckats än. Hotellet jag bor på gick inte med på det om jag bara skulle bo en natt, vilket är det enda jag kan med min budget just nu!

Jag har mailet runt lite på Couchsurfing ihop om boende och att någon vänlig själ kan hjälpa mig!

Jag skulle gärna vilja ha snabba tips på hur jag skulle kunna lösa det? Även om det är andra svenskar som befinner sig i tiruchirappalli eller har vägarna förbi? Skulle då kunna föra över pengar till er och få kontant vilket hade varit mycket värt i min situation!

Allt gott/en just nu mycket sorgens och ensam själ

putte64
putte64s bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2013-05-15

Be någon därhemma gå in på ett Western Union kontor och skicka pengar till dig.

Lycka till / p.

mannebb skrev:
Hej! Jag har hamnat i en knivig situation och är utan mina bankkort och har endast lite kontanter! Jag kom till Indien igår och befinner mig just nu i tiruchirappalli. Min plan är att få tag på en säker adress här som jag kan be banken skicka kortet till, men har inte lyckats än. Hotellet jag bor på gick inte med på det om jag bara skulle bo en natt, vilket är det enda jag kan med min budget just nu! Jag har mailet runt lite på Couchsurfing ihop om boende och att någon vänlig själ kan hjälpa mig! Jag skulle gärna vilja ha snabba tips på hur jag skulle kunna lösa det? Även om det är andra svenskar som befinner sig i tiruchirappalli eller har vägarna förbi? Skulle då kunna föra över pengar till er och få kontant vilket hade varit mycket värt i min situation! Allt gott/en just nu mycket sorgens och ensam själ

__________________

PLanerar vintern 2020.