Hotell nära flygplatsen??

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Lena Ö
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2008-08-13

Hej.
Vi vill gärna ha ett mellanklasshotell ca. 500 kr/ natt (dubbelrum) men inte så långt från flygplatsen gärna i närheten av Juhu området den 3-5 Jan . Eftersom vi bara stannar två nätter och skall resa tillbaka till Sverige tidigt på morgonen vill vi inte ha allt för lång resa till flyget. Jag har letet runt i massa webbsidor och på forumet men hittar mest hotell kring Colaba, jag tycker det är för långt. Kollade på Recidency Hotell och det verkar perfekt standard och bra pris men det tar 50 min till flygplatsen! Har ni tips på något annat hotell?
Nu börjar det pirra i magen för snart åker vi :jul:

glenn_f
glenn_fs bild
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2011-04-19

Lyfter fram den här tråden då vi också är intresserade av ett hotell nära flygplatsen
Hälsningar Glenn & Berit :D

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Hotellen nära flygplatsen brukar vara sanslöst dyra och vid Juhu Beach är de ännu dyrare. Anledningen att du hittar många hotelltips i Colaba är för att det är billigare att bo där.

Det finns en hotellbokningsdisk i ankomsthallen på flygplatsen, både in- och -utrikes. De brukar ofta ha bra erbjudanden.

Ett ställe där du kan bo billigt (för att vara i Mumbai) vid Juhu Beach är ISKCON (Hare Krishna) Guest House som ligger inne på ISKCON:s tempelområde, granne med Restaurang Govinda. De tar 2095-2995 rupier / natt och går att boka och betala på ISKCON Mumbais www-sida. Hotellet är oftast fullbokat varför man måste boka i mycket god tid innan. Hotellet ställer krav på att man måste vara vegetarian och inte får dricka kaffe eller te (åtminstone på tempelområdet). Det finns dock gott om kaffe-hak precis utanför tempelområdet.