HUR ta sig runt? Mumbai-Kerala-Goa-Mumbai

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
AL
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2016-01-08

Hej! 

Ska nu nästa vecka åka på min andra resa till Indien. Denna gång blir det mest sol och badsemester och vi planerar att stanna i Mumbai några dagar för att sen ta tåget ner till Varkala. 

Har försökt på alla sätt boka tåg ner till Varkala, har fått telefonnr och inlogg till Cleartrip av en vän men det funkar ändå inte. 

Vad är ert tips? Kan vi på något sätt boka på plats i Mumbai? Vart går man isåfall? Har förstått att biljetterna tar slut snabbt och det gör mig också orolig eftersom det är lite mer än en vecka tills vi ska åka.  Hade varit så smidigt att boka redan härifrån när man har bra internet. 

 

nilla87
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2013-08-12

Oj, är inte det där en tågresa på 30-40 timmar?

Kollat om det går flyg?

 

Vi köpte våra biljetter i Mumbai på tågstatonen (CST), på övervåningen har de en lucka för turister så man åker på turist-kvoten. Om ni ändå skall vara i mumbai några dgar, så gå till tågstationen det första ni gör så bör de kunna lösa något åt er.

__________________

Resa 1:  6 veckor 2014 - Mumbai, Nasik, Hyderabad, Bangalore, Mysore, Kochi, Munnar och avslutningsvis 3 veckor i Goa.

Resa 2: 3 veckor 2016 - Delhi, Agra, Goa, Mumbai

AL
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2016-01-08

haha, ja tror det var 25 timmar. Men jag har åkt tåg längre så det kändes bara roligt. Men nu lutar det åt att vi flyger ner och tar tåg tillbaka. Tack för svar!

 

LaduLaser
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2014-12-16

Under min förra resa bokade jag tågbiljett genom Indcen resebyrå vid Hötorget. Ja, man får betala extra (450 kr. per biljett), men faen vilken sinnesro det är att veta att man kommer iväg från den storstad man landat i relativt snabbt och i en bra klass Smile

__________________

Nästa resa: Delhi-Mathura-Rishikesh-Haridwar-Delhi. November 2019.