India route by car

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Tabita
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-06-19

Hej!

Planerar ni att resa runt i Indien, men inte riktigt vet hur ni ska få ihop rutten?

Då kan jag rekommendera Ashok och hans lilla företag. "India route by car".
Jag och min syster reste med hans företag förra sommaren när vi ville se flera delar av Rajastan med utgångspunkten New Delhi. Det var ett mycket trevligt och smidigt sätt att ta sig långa sträckor på. Det finns färdiga paket, men du kan också sätta ihop en egen rutt. Helbra och lite mer personligt helt enkelt!

Kika in Ashoks nystartade blogg:
http://indiaroutebycar.blogspot.com/2010/12/blog-post.html?spref=fb

Annars har han även en hemsida för information:
http://sites.google.com/site/indiaroutebycar/Home

Enjoy! :)
//Tabita

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Jag får (oxå) ofta erbjudanden om gratis-allt-möjligt mot att jag gör reklam på olika forum.

Har du själv rest med ovanstående?
Vad har du för egna erfarenheter?

Tabita skrev:
Kika in Ashoks nystartade blogg:

Bloggen är INTE nystartad. Den är från förra året och har inte uppdaterats på mycket mycket länge.

Tabita
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2011-06-19

Haj Matsism!

Ang att jag skrev: "nystartad blogg..." Där är jag som hade dålig koll, trodde den va ny, men det handlade väl mer om att jag själv nyss såg den... Sorry, my mistake!

Vad det gäller dina andra frågor så, javisst har jag rest med Ashoks företag, annars skulle jag inte skriva så. Det var inplanerat att vi skulle resa med Ashok själv, men då han fick en förlängd rutt med andra turister så var det en annan kille som körde åt oss. Jag tyckte det funkade jättebra att resa så här när vi inte hade så gott om tid och på så vis slapp vi koncentrera oss på att hitta bussar och tåg med tillhörande stationer.
Vi pysslade ihop en egen liten rutt som funkade för våra önskemål, så jag måste säga att det var väldigt smidigt. Självklart kostar det ju mer än att åka med tåg o buss då man har den personliga servicen, men också för att hotell var inräknat (där man bestämmer nivå själv och så anpassar de hotell därefter).

Det var ju också väldigt trevligt att få den personliga kontakten som uppstod mellan oss och vår chaufför efter nästan två veckor. Det gav både inblick, utbyte och bra hjälp och tips från någon var Indien.
Det som kanske, nu i efterhand, var lite tråkigt var att man inte just tog tag i allt själv, utan att tex hotell var förberett. Men det är ju så olika vad man vill ha! :)

Jag vill definitivt resa tillbaka till Indien, vet inte om jag kommer att resa på detta sätt helt och hållet då, men har man en tidsmässigt koncentrerad resa så är det ett bra tips tycker jag.

Jaaa, har du Matsism eller någon annan, några andra frågor så ska jag försöka svara på dem med ;)