Indien bästa chaufför..

1 post / 0 nya
karlloden
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2016-10-31

Halloj!

Jag skulle bara vilja använda det här forumet för att hjälpa en god vän till mig som jobbar som chaufför i Indien. 

Min vän heter Yusuf Khan, han har jobbat som chaufför i 30 år och är mycket erfaren inom sitt jobb. Han är stationerad i New Delhi men kan skjutsa dig precis vart du vill över hela Indien. 

Jag och mina två vänner kom precis hem efter en månad i Indien, under den tiden så reste vi runt i Rajasthan första veckan (med Mr. Khan), flög upp och trekkade i Himalaya andra veckan, flög ner och relaxade i Rishikesh tredje veckan och spenderade sista veckan i Mr. Khans hem i Himachal Pradesh. Vi tyckte nämligen att det var smidigt att köra runt genom Indien istället för att böka med massa tåg osv. Mr. Khan blev alltså som en fjärde medlem i vårt kompani, han skjutsade oss ca 200 mil runt om Indien. Att föredra bil 200 mil över Indien är diskutabelt, men att åka bil är verkligen en upplevelse i sig. Man ser något nytt och spännande hela tiden. 

Mr. Khan är en ärlig och glad man med humor, han kommer garanterat hålla dig underhållen så länge du åker med honom. Har du tur så kanske han bjuder hem dig till hans hem i Himachal Pradesh (Himalaya), en liten by där han bor med sin fru och två söner. Där kan jag garantera dig att du kommer få en upplevelse som du inte hittar någon annanstans, en inblick i den indiska medelklassen på landet, det blir inte mer äkta än så. Skulle du nu välja att inte åka med min vän så rekomenderar jag ändå att försöka ta dig ut till dessa byar, folk är så exalterade och nyfikna när det kommer utlänningar, dem känner sig ärade och behandlar dig med stor respekt, ett underbart folk.

Mr. Khan är även en duktig reseplanerare, har du inte bokat något i förväg så hjälper han dig att komma fram till en bra rutt med bra sevärdigheter och upplevelser. Han har även mycket kontakter och är bra på förhandla med människor, han hjälpte oss alltid att få bättre priser, han kan hjälpa dig att spara några ruupies i slutet av resan. Men i största allmänhet så kände vi en trygghet i att alltid ha Mr. Khan med oss när vi reste runt, ni som har varit i Indien förr vet säkert att stämningen på gatorna kan bli lite obehaglig ibland, särskillt på kvällarna, därför är det skönt att han någon som härstammar från Indien med sig. Allt som allt är Yusuf Khan en väldigt bra man som man kan lita på, han kör bra och kommer hålla dig säker under din Indien visit. Tack.  

Här är hans kontaktuppgifter: Yusuf Khan. TOUR ADVISER.

+91-981 731 77 55. +91-941 846 55 86. ykq67@yahoo.co.in

Pusa Road, Taxi Stand, New Delhi, INDIA.

 

Har du någon fråga eller är intresserad av att höra mer om Yusuf Khan maila gärna mig på karlloden@hotmail.com