Indiska flygbolag och bagageövervikt!

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
throwin
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2008-01-25

Hej alla vana indienresenärer!

Skulle behöva lite info. Jag ämnar ta med mig min surfbräda ner till Indien. Flygbolag runt om i världen brukar ha varienrande inställning till surfbrädor. Nu antar jag inte att ngn av er rest runt med just en surfbräda i Indien då det är ganska ovanligt där men undrar om ni kanske kommit med/eller sett andra som haft stora väskor, för många väskor eller annat ovanligt vid incheckningen. Om ni känner till ngt flygbolag med hyfsat liberala bagageregler skulle jag gärna tippsas om dem.

Själva brädan är knappt 2m lång 50cm bred och väger bara en 8kg. Ev har jag ingen annat att checka in.

Tack på förhand : )

Denzilsfru
Denzilsfrus bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Finnair tar 310:- per överviktskilo.
Mvh Eva

throwin
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2008-01-25

de internationella flygbolagen har jag bra koll på, så själva resan till indien blir inga problem. Jag undrar mest angående inrikesflygningar!

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Om bagaget är tungt eller skrymmande får du betala extra för det. Olika flygbolag har olika villkor. Det är billigt och flyga i Indien och avgifterna för övervikt är mycket rimliga.

Läs villkoren hos Air Deccan:
http://www.airdeccan.net/data/helpdesk/bag_rules.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jänta
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2007-10-10

Jag tycker inte det var så billigt att flyga inrikes i Indien, ca 700 kr enkel mellan Goa-Delhi m mellanlandning i Bombay. Det är ju inte dyrt heller, men om man tänker på att man är i Indien..så är det en hel del. Priserna i vissa kiosker på Dabolims flygplats, tycker jag, var helt hutlösa. Samma priser som i Sverige el mer...