Inrikesflyg Bombay - Goa

2 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Arvid
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2008-04-13

Vi har nu äntligen bokat flygresan till Indien. Vi bokade Finnair Arlanda - Bombay. Så nu måste vi boka Bombay - Goa tor och vi har några frågor.
När jag har kollat runt lite på de olika flygbolagens hemsidor och även Makemytrip och Cleartrip så kostar det en del. Det billigaste jag har hittat för två vuxna och två barn tor är ca 26 000 RS. Kostar det så mycket eller går det att få billigare pris? Är det någon som har åkt med Finnair och landat i Bombay vid 4.15 am, vilket flyg har ni tagit till Goa? Det känns inte som att man vill sitta en hel dag i Bombay och vänta på flyget till Goa. Jag fick inte upp något flyg från Air Deccan eller Spicejet. Är jag för tidigt ute för att boka, vi åker i början på februari? Jag tror att det blir bäst att boka här hemifrån. Tar tacksamt emot era erfarenheter.

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Ja, jag har landat många gånger 4 på morgonen. Det tar ett par timmar att få väskor och gå igenom passkontroll och då är det morgon. Kingfisher Airlines flyger klockan 1250 till Goa. Ät frukost, checka in och sov i en av säng-stolarna i avgångshallen några timmar och du är i Goa klockan 1350.

Boka direkt på Kingfishers webbsida.

Vill du flyga billigare flyger du med Air Deccan men då blir du i Mumbai många fler timmar.