Kashmir

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Cissii
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-11-10

Hur är det i Kashmir nu, vågar man åka dit i vår?? Med tanke på alla oroligheter som varit..

Therese81
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2009-02-25

I Ladakh är det lugnt. Jag har inte varit åt Srinagar-hållet på grund av de oroligheter som jag läst om där. Träffade dock några under min resa som varit där och de hade inte upplevt något där utan det var lugnt. En av dem sa att han ringt till svenska ambassaden och frågat om man kunde åka dit och berättade att de inte ansåg att det var någon fara. Ring dit och hör med dem vad de anser. Det verkar annars vara ett fint och spännande område av det som jag har hört berättas av resande därifrån.

vistet
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-17

Therese81 skrev:
En av dem sa att han ringt till svenska ambassaden och frågat om man kunde åka dit och berättade att de inte ansåg att det var någon fara. Ring dit och hör med dem vad de anser.

Betvivlar starkt att svenska ambassaden säger emot UD:s reseråd.

Om man hade ringt för två veckor sen så hade man fått höra att det var utegångsförbud i Srinagar , det lyftes för ett par dar sen efter en dryg vecka. I januari så var det en hel dags eldstrid runt ett hotell i centrala Srinagar med ett par dödsfalloch det sker fortfarande sporadiska granatattattacker , t.ex. den 28 januari :
http://www.youtube.com/watch?v=zBWioOVeI4U&feature=related

och den 22:a

http://www3.timesofindia.indiatimes.com/videoshow/5489535.cms