Norra triangeln plus ev. Kerala eller Goa+mumbai i November

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
borjeboy
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2012-06-01

Tänkte åka själv till Indien (har rest en heldel själv, t. ex till Malaysia, Kina, USA, Australien samt diverse städer i Europa. Så har en del erfarenhet, Kina var dock speciellt eftersom inte en någon kunde engelska inte ens i Peking där kunde 99% av befolkningen inte ens hello.

Nåväl, mina tankar är totaltsett 2-3 veckor, närmare 3 blir det väl.

Förlägga typ 3-4 dagar i Delhi, sedan till Agra för Taj Mahal och Agra  Fort, checka in på hotell i Agra  och sedan åka vidare från Agra till Jaipur (Amber fort, Vind palatset osv) . Sedan hade jag tänkt besöka Udaipur också när jag ändå är där uppe i norra indien.

Sedan är alltså tanken att ta sig vidare med flyg från norr till antingen Kerala, och i Kerala besöka Cochin-Munnar-Alappuza (fast jag reser själv så kanske får stryka denna, att ta en båt själv blir allt för dyrt) - Trivandum- hemresa

Alternativt Goa+Mumbai

 

Det jag känner med Kerala är att det finns så enormt mycket att se och att det kan bli för lite tid och därför kanske en 3-4 dagar i Goa och nån dag eller två i mumbai varit att föredra. (Får ändå vara ett antal timmar på mumbais flygplats om jag ska hem från Goa, plus att det kostar jättemycket att inte passera Mumbai på hemvägen tydligen).

 

Vidare detta borde funka med E-visa va? 

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Hoppa över Jaipur. Jaipur är bara en storstad till … stanne hellre längre i Delhi eller besök Udaipur, Bikaner eller Jaisalmer i Rajasthan.

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

borjeboy
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2012-06-01

Okej tänkte att jag kanske behöver några dagar mer i Mumbai än jag tänkt för att se elefant grottorna, Navi Mumbai, Bollywood, Sanjy Gandhi park osv.

Kommer väl sikta på att bo nära colbata

Just det ja jag är mycket historieintresserad så om det finns några museum i Delhi och Mumbai värda att besöka får du gärna tipsa har tänkt besöka Prince of Wales museet

borjeboy
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2012-06-01

Hittade precis denna om backwaters http://lovepuffin.me/backwaters-kerala-cheap-tour/

Så då är Kerala tillbaka som alternativ igen. Just nu är tanken att ändra och köra 2 veckor i Kerala och några dagar i Mumbai och ta gyllene triangeln vid senare tillfälle.