Över jul och nyår!

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
vulnerable
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2004-08-01

Vet att det är ett tjatande om hotell och boende över Jul och Nyår, men tänkte bara försäkra mig om att kunna bo någonstans. MÅSTE man boka eller har man stor chans ändå att få tag på något i norra goa t.ex?

Jag är glad bara jag får tak över huvudet:P

Tacksam för svar som ag vet att jag garanterat kommer att få=)

aeshna
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2004-09-11

Vet inte hur det är på de "riktiga hotellen", d.v.s. de i de mer komersiellt inriktade stora turistorterna, men jag antar att de i större utsträckning är just fulla under denna helg.

Tror nog däremot att du utan tvekan kan få tag i ett enkelt boende i norra Goa under jul och nyår. Så länge du inte har något emot att leta runt lite, och kanske hyra ett mycket enkelt rum.

Förra gången jag kom till Goa var i det runt den 15:e december och jag kördes först (eftersom det var mitt i natten) till ett av de lite finare hotellen vid Anjunas strand (har för mig ca 500 Rs. för dubbelrum med egen toalett, dusch och balkong).
Det tyckte vi var lite dyrt, men vi hittade nytt boende redan nästa dag. Då var det mycket enkla enkelrum (utan egen toalett, men med toa och dusch på innergården) för ca 100 Rs. natten. Även detta i Anjuna.

Lycka till! :)

Sandtramparn
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2003-11-11

Har varit jul/nyår i goa 5 vintrar och aldrig bokat i förväg och aldrig haft några problem att hitta boende.

Senaste gången dec-jan 2002-2003 betalade vi väl en 200-300 rup. för dubbelrum.

Rum finns alltid, men man kanske får lägga ner en 45-90 minuter att hitta ett prisvärt och attraktivt boende i högsäsong.

Sandtramparn.