red shield familjerum

5 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Melmofi
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-11-21

Vi har bokat familjerummet på Red Shield i Mumbai några dagar i december. Är det någon som har bott i det?
Jag har läst att det är helt ok att sova i sovsalarna men hittar ingen som bott i familjerummet/rummen.

Baloo
Baloos bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Har bokat precis samma men ett par dagar innan ni kommer. :D Kommer tyvärr nog inte hinna lägga en rapport innan ni dyker upp...

/Björn

Baloo
Baloos bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

OK kort rapport. Hostelet var stankt kl 04.00 nar vi anlande trots konfirmerat bokningsmail med tiden for ankomst angiven. Lyckades vacka upp killen som sov i receptionen bakom gallret. Han slappte in oss efter viss tvekan och menade att alla rum var upptagna. Var dock schysst och lat oss vila i restaurangdelen. Blev forresten valkomnade av en ratta som kilade runt. Kl 07.00 fick vi tillgan till ett par tillfalliga baddar i en sovsal. Assunkigt! Kl 10.00 fick vi tillgang till vart bokade familjerum. Ocksa detta sunkigt men man far vad man betalar for sa jag ar inte forvanad. Kommer inte att sova har dagarna innan hemresan. Mycket trevlig personal dar ar det i alla fall.

/Bjorn

Melmofi
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-11-21

Hej och tack för svar!

Det låter lite i sunkigaste laget för oss så vi kollar runt lite på annat nu. Hotellen som rekommenderas här på forumet är fullbokade men det löser sig säkert på något sätt. I värsta fall så sover vi på Red Shield i alla fall. Nu är vi ju förvarnade och har inte så stora förväntningar och då är det kanske ok.

Vi har fått rum utan toalett på Bentleys men de vill att jag skickar mitt kortnummer i ett mail till två olika adresser och det tänker jag inte göra. :jul:

Melmofi
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-11-21

Nu är vi hemma från vår resa. Vi bodde aldrig på Red Shield då våra vänner inte heller tyckte att det var så frächt. Vi bodde istället på hotell Causeway, fem meter från Leopolds. Ett prisvärt och jättebra hotell. Det var svårt att hitta på dagtid då ingången hade förvandlats till en skoaffär. Tack ännu en gång för rapporten om Red Shield. Kan tänka mig att det är ok om man är lågbudgetresenär men vi ville ha ett enkelt men rent boende.