Forumregler

Grundregler:

Fastän administratörer och moderatorer på det här forumet försöker att ta bort eller ändra allt störande eller stötande material så fort som möjligt, är det omöjligt att gå igenom alla meddelanden. Vi vill därför meddela dig om att alla inlägg som skrivits på det här forumet uttrycker vad författaren tänker och tycker, och administratörer eller moderatorer skall inte stå till ansvars för det (förutom då för de meddelanden som de själva skrivit).

1. Du går med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande, pornografiskt eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag. Kort sagt, med en trevlig ton och en dos sunt förnuft kommer man långt.

2. Det är inte tillåtet att använda flera olika användarnamn på forumet eller att posta samma inlägg i flera olika forum om inte tillstånd till någon av dessa saker getts av administratörerna via privatmeddelande.

3. All annonsering av kommersiell natur är förbjuden på forumet som inlägg och signatur i inlägg. Det är även förbjudet att använda forumets PM-funktion för att annonsera eller sprida meddelanden som bryter mot någon annan regel på forumet. Undantag kan ges av ägarna till Indien.nu i vissa fall.

Om du bryter mot punkt 1 till 3 kan det leda till att du blir permanent avstängd från forumen (och att din Internet-leverantör eventuellt blir kontaktad). IP-adressen (den unika adress din dator får från Internetleverantör) av alla meddelanden sparas för att stärka de här villkoren.

4. Innan du postar ett inlägg bör du kolla om det finns något relativt nytt inlägg som behandlar samma sak. Sökfunktionen (klicka på förstorningsglaset i forumet) hjälper dig att hitta massor av tidigare kunskap på forumet. Om det inte finns någon tråd som liknar det du är intresserad kan du posta en egen. Tänk då på följande saker:
- Skriv en tydlig rubrik. Man ska kunna förstå vad tråden handlar om genom att läsa rubriken.
- Posta i rätt forum! Alla forum har beskrivningar om vad de ska innehålla. Är du osäker? Gå in och läs vad som tidigare postats.

Du går med på att webmaster, administratör och moderatorer har rätt att ta bort, ändra, flytta eller stänga vilka inlägg som helst när som helst. Moderatorer och administratörer har även rätten att ändra rubriker så att dessa blir tydliga om så skulle behövas.

Övriga punkter:

Som en användare går du med på att all information som du skrivit in sparas i databasen. Den informationen kommer inte att distribueras till någon 3:e part utan samtycke. Besökare eller forummedlemmar har inte heller rätt att publicera någon information från forumet utanför Indien.nu utan direkt tillstånd från skaparen av inlägget.

Webmastern, administratören eller moderatorer kan inte hållas ansvariga vid hackningsförsök som kan leda till att data stjäls.

Det här forumsystemet använder cookies till att spara information på din dator. De här ”kakorna” innehåller inte något av den information du skrivit in vid registrering, utan de används endast för att göra ditt användande av forumet lättare. E-postadressen används bara för att aktivera din registrering och för att skicka nytt lösenord till dig om du råkar glömma det. Du kan även välja att få e-postmeddelanden om svar i trådar eller vid mottagande av privatmeddelanden.

Tillbaka till forumet