Resa med barn..

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Sanny
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-04-03

Hej, jag är lite ny på det här. Kan någon kanske hjälpa mig? Jag vill åka till Vrindavan, Indien med min 3-åring men...jag undrar vilka vaccin vi behöver och framför allt vad de KOSTAR? Anta att vi vaccinerar ganska omsorgsfullt :D Skulle vara väldigt tacksam för hjälp, hela internet är fullt av vaccinationsförslag men jag behöver söka ett stipendium ganska snabbt och behöver veta ungefärliga priser. Mvh/Sanny

PS: Om någon har erfarenhet av Vrindvan skulle det hjälpa

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Anledningen att internet är fullt av vaccinationsförslag är att det finns många olika åsikter om hur man skall göra. Att vaccinera sig är inte utan risker. Alla vacciner har biverkningar. Många vaccinerar sig för att de känner att de gör någonting eller bara för säkerhets skull.
Läs mer: http://www.indien.nu/fakta-tips/planera/vaccination_reseapotek_forsakring/

Sanny skrev:
Om någon har erfarenhet av Vrindvan skulle det hjälpa

Vad skall du göra i Mathura och Vrindavan?
Jag har varit i Mathura och Vrindavan några gånger.

Krishna föddes i Mathura. I Vrindavan ligger skogen där Krishna förförde mjölkerskorna. I Mathura och Vrindavan finns det tusentals tempel och många ashram.

Aurangzeb lät riva Govind Dev templet för bygga en moské av stenarna. Detta har flitigt utnyttjats av det onda brittiska imperiet för att skapa konflikter mellan folkgrupperna varför det förekommer många soldater i området.

LadyLiz
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-04-28

Hej!
Jag hoppar in här och fortsätter fråga på temat. Vår dotter kommer vara precis 1 år när vi ska ut och resa i höst. Vilka resmål är enklast med ett så litet barn?
(det är vår första Indienresa, men båda föräldrarna är mycket resvana)

Har ni några andra tips kring boende och vad man ska ha med sig för "utrustning"?
Tack på förhand!