Söker musiker till en indisk insamlingsfest!

1 post / 0 nya
Nova
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2009-11-18

Hej!

Ungdomarna på vår gård arrangerar en Indisk kväll för att samla in pengar till ett gatubarnsprojekt i Indien. (genom Actionaid) Vi har fått en dansgrupp som ställer upp och dansar, men vi söker med lykta efter någon som kan spela en stund på festen. Gärna sitar eller annat traditionellt instrument.

Hör gärna av er med tips! Och om någon vill anmäla intresse till festen, klistrar jag in inbjudan nedan!

___________________

Hej!

Vi i personalen och ungdomarna på Nova fritidsgård arrangerar en Indisk kulturfest 11/12 för att samla in pengar till ett barnhemsprojekt i Indien. Detta sker genom Actionaid. Festen är öppen för alla att anmäla sig till!

Bl.a. kommer det att bli dansuppvisning av en dansgrupp som heter Chori Chori, med kända Maryam som leder dem. Det blir Indisk middag med olika vegetariska rätter inkl. chai och kaka.

Det kommer finnas fiskdamm och lotteri med fina priser från Beautyofindia.nu, chokladhjul, och henna handmålning. Och lekrum för barnen!

Det kommer också att vara en Binditävling där man antingen kommer med sin färdiga Bindi (indiskt pannsmycke) eller gör en i vår Bindiworkshop, ställer upp och får röster! Bonuspoäng för de mest konstnärliga bidragen. Fina priser utlovas.

Pris för festen:

100kr för vuxna

20kr för barn och ungdomar.

Begränsat antal platser så boka i tid

Anmälan senast 30/11 till: eller 08-731 46 35

Portarna slår upp kl.19.00 då maten serveras och festen varar sedan till ca 22.00 eller senare.

Vi hoppas på lite sponsring av olika företag så vi kan samla så mycket pengar som möjligt denna kväll. Alla pengar vi får in går då oavkortat till Actionaid insamlingen.

Målet vi har är 14.600 kr vilket räcker för att 20 gatubarn ska få tak över huvudet och någon som tar hand om dem.

Håller tummarna att allas kalendrar är tomma just denna kväll och att ni vill vara med och hjälpa ungdomarna hjälpa andra!


Vänliga hälsningar

Nova

Herkulesvägen 36, Käppala

Lidingö