sova på flygplatsen

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
jonas_a
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2008-12-14

Jag ska flyga till chennai nu i mellandagarna. Flyger först till Bombay via Zürich, landar i Bombay sent på kvällen och flyger vidare till Chennai tidigt nästa morgon.

Eftersom jag spenderar en natt på flygplatsen i Zürich kommer jag antagligen vara rätt trött och skulle gärna sova på hotell natten i Bombay för att inte vara helt slutkörd när jag till slut är framme.

Vet någon om det finns något hotell på eller precis vid flygplatsen, internationella eller inrikes spelar ingen roll eftersom jag ändå ska ta mig mellan dem. Är okej om det inte är det billigaste eftersom det bara handlar om en natt. Det viktigaste är att det är så nära som möjligt, gärna gångavstånd.

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Det finns massor av hotell nära flygplatsen men priserna är väldigt höga. Vill du bo prisvärt måste du åka en bra bit bort från flygplatsen. Det finns hotellbokningsdisk i ankomsthallen. De brukar ofta ha väldigt bra erbjudanden, bl.a. från nyöppnade hotell eller dyra hotell med många lediga rum.

jonas_a
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2008-12-14

Tack!

Hur mycket är dyrt? Pratar vi 500kr eller 1000kr? Skulle vara så skönt att slippa åka taxi och försöka att inte bli lurad den kvällen, bara gå någonstans där jag kan sova och äta frukost och komma vidare så snabbt och enkelt som möjligt nästa morgon...

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Inga hotell ligger så nära flygplatsen att du inte kan åka taxi alls.
Priserna på hotell nära flygplatsen brukar ligga på cirka 1000-2000 kronor/natt.