transit i Deli

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
karinoska
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2011-04-23

Vi åker till Nepal i slutet av nov.Vänte tiden tiden inte så lång.Men på hem resan blir vi ganska många timmar på flyg platsen i Deli.Några frågor vi har ju inget indiskt visa hur mycket får man röra sig på flyg platsen?

matsism
matsisms bild
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-16

Har du inget indiskt visum får du bara röra dig i området mellan passkontrollen och ombordstignings-utgången. Det finns massor att göra i det området. Gå runt och titta på alla de magnifika konstverken, lyssna på levande klassisk indisk musik, besöka massor av olika restauranger, caféer och barer, shoppa hysteriskt, allt från elektronik och kläder till mediciner och självklart ayurveda-massage

Är du riktigt trött finns det hotellrum att hyra upp till sex timmar. 

Shubh Yatra!

__________________

… Är i Singapura. 

Skype: matsism
Mail: mats@matsism.in
Internet: www.matsism.in
Facebook: matsism
Instagram: matsism

henko
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-04-27

Haha, du får ju Indira Gandhi Int Airport att låta som en riktigt kul flygplats...närmare sanningen att det är en högst ordinär flygplats, utbudet av mat och dryck inskränker sig till dom vanliga snabbmat och cafékedjorna, de "magnifika konstverken" kan bäst beskrivas som kitchiga (om man är snäll) och du lär inte fynda elektronik, kläder eller souvenir-krimskrams. Utbudet av tidningar/böcker är helt OK, så köp en Tehelka eller något annat som ser intressant ut, sätt dig på ett café och läs och ha inte för höga förväntningar.

Nepomuk
Nepomuks bild
Offline
Orakel
Orakel
Blev medlem: 2011-04-18

Jo, men bokhandeln kan man allt strosa runt i någon timma. Har nog aldrig lyckats gå förbi den utan att få med mig åtminstone en (oftast flera) böcker. 

/anna