Växlingskontor södra Goa m m

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
turisten
Offline
Veteran
Veteran
Blev medlem: 2011-06-21

Vi ska åka till Södra Goa i januari. Undrar nu om det finns gott om växlingskontor och uttagsautomater där, speciellt då i området kring hotell Horizon Beach. Om inte var finns dom?
Hur är det med snorkling i Södra Goa?

Löken
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-07-03

När jag var i Goa förra året så växlade jag alltid på hotellet. Jag tittade på andra ställen oxå, men av min bedömning så skiljde det inte många "ören". Annars brukar ju hotellen vara dyrare.........men inte vad jag såg.
Åker ner till Goa 31okt tillsammans med min pojkvän i två veckor.
Trevlig resa!!!
/ellen

andreass
Offline
Upplyst användare
Upplyst
Blev medlem: 2011-05-28

Som Löken växlade jag också förhållandevis ofta vid hotellet, men använde mig några gånger av växelautomater. Bland annat en som låg alldeles intill Church of Lady of the Immaculate Conception (om inte mitt minne driver med mig, det har blivit extremt dåligt på sistone). Minns dock att en vakt som satt utanför ingången frågade mig om det gick bra :)

I Goa finns det dock 24-hour ATMs vars dörr man öppnar genom att man drar sitt kontokort genom en "kortdragare". ATMs finns bland annat i Panaji, Margao, Calangute, Candolim, Colva och Ponda (åtminstone vad jag minns).

Men, sedan finns det ju också "local moneychangers" som har öppet längre än banker osv. Extremt snabba och effektiva, men det lönar sig att titta omkring och inte ta första bästa!

Andreas