Varning - hotel Sea Face Kovalam

1 post / 0 nya
Halgot
Halgots bild
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2013-08-09

Eftersom jag reste själv med ungarna över nyår bokade jag och betalade hotellet i förväg. Dyrt som bara den, men jag tyckte det verkade mest prisvärt av alternativen vid Lighthousebeach. När vi äntligen kom fram mitt i natten fanns ändå inget rum till oss trots betalning och bekäftelse. De stoppade in oss i ett förråd med två sängar utan fungerande badrum. Vi fick pengarna tillbaka för denna natt, men gissa om det hjälpte mina trötta skräckslagna barn, 11 och 13.

Frukosten ingår och är rena katastrofen. Den är synnerligen torftig. De har nät som skyddar dåligt mot kråkor som stjäler mackor från vårt bord. Skitäckligt. Personalen förstod inte problemet, det finns ju mer bröd... eehh. Det tar 30 minuter att få in undermåligt kaffe, inte läge för det på morgnarna. Vi tog vår frukost på byn resterande morgnar.

Hotellet har en fin välskött pool och ligger jättebra precis vid stranden. Tyvärr känner man sig mest ivägen för den otroligt sura personalen. Flera långtidsgäster var bekanta med hotelledningen och bidrog således till att man inte kände sig välkommen.

Städpersonalen råkade smasha en flaska aftershave. Vid utcheckning ville vi ha en liten ersättning, 2500 rupies för detta vilket bemöttes med att vi fick reda ut detta med städpersonalen direkt. Hotellet ersatte inte sådant.

Vi gjorde bekantskap med en svensk familj som annars bor i Bangalore. Deras upplevelse var ännu sämre med ickefungerande A/C, ickefungerande kylskåp samt en retroaktiv tariffhöjning vilket ledde till en 3 timmar lång utcheckning eftersom hotellet ville ha mer pengar än den förutbestämda och betalda rumshyran.

Så synd för ett hotell som borde ha alla förutsättningar att leverera en positiv upplevelse.