Vilka ska man flyga med från Sverige till Goa?

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
nezstor
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-01-26

Hej!
Jag och min flickvän tänkte åka till Goa nu i början av feb.
Vi tänkte ta endast flyg, åka från stockholm och vara borta i ca 3 veckor.
Har någon något tips vart man ska vända sig för att få en så billig resa som möjligt (blir väll billigare om man kontakt med flygbolag direkt istället för att gå via resebyrå?).

Hej svejs!

-Fredrik

Jo
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2003-09-24

Hej!
Jag har precis bokat sthlm - bombay på travelpartner.se. Har kollat alla alternativ och det var det billigaste som fanns, 5500 kr. Du kan oxå kolla på klm.com, deras priser brukar vara ok. En flygresa från bombay till goa kan du sedan boka på http://www.airdeccan.net jag har själv inte bokat än men tänkte göra det snart, verkar vara ett ok flygbolag... :wink:
Hoppas du får en jättetrevlig resa!

mvh
Jo

sara_karl
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2005-01-12

Hej, jag och min pojkvän åker till Goa 1 mars. Vi ska va borta 25 dar och bokade genom http://www.seat24.se. Det visade sig att flyget blev några hundralappar billigare om vi var borta 25 dar istället för 21, vet inte varför, men det kan ju va bra och pröva sig fram lite när ni letar datum och biljetter.. Även vi tar airdeccan från mumbai till goa, den flygresan ligger runt 300 kr medan andra flygbolag tar tre-fyra gånger så mycket. Hoppas ni får en kul resa!
/Sara