yoga!

7 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Bettan
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2004-11-24

hej hej, vet nån nånting om yoga kurser i vagator/anjuna? vad kostar det ungefär? hur kommer man i kontakt med de som leder kurserna? kommer att befinna mig i Goa från slutet av januari och frammåt, mvh/Bettan

Totte
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-08-23

Jo jag var i Goa föra året och bodde i Little Vagtor och jag tärffade många som gick på morgon-kurser, typ 2 gånger i veckan, men jag kommer inte ihåg vad stället heter just nu men jag kommer till Goa den 23- 24 December och då kan jag ta reda på var du kan ut-öva yoga!!
Mvh/ Thomas

Bella
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-12-05

Jag kom hem från en resa i Goa den 22 november.Vi var en gäng på 9 personer som var i Goa på semester och för att träna yoga. Vi tränade Ashtanga yoga på ett ställe som heter Purple Valley Yoga Centre i Anjuna. Vi var väldigt nöjda. En av oss var där för andra gången. Lärarna är väldigt duktiga och kommer från England. De har en hemsida http://www.yogagoa.com
Jag gick på 10 lektioner under mina två veckor. Lycka till!

tuwa
Offline
Erfaren användare
Erfaren
Blev medlem: 2005-11-20

Ang. Yogagoa: vad var det för prisnivå? Gick du på drop in-klasser - eller en hel kurs? Behövde du förboka?

/Nyfiken Jennie :-)

Bettan
Offline
Småpratare
Småpratare
Blev medlem: 2004-11-24

jag är ute efter nånstans att gå kanske tre gånger/ vecka, smidigast vore det om det fanns i vagator, men anjuna är ju nära ändå. Vad kostar det ungefär?? det är väl det mest intressanta beroende på om det kommer spräcka budgeten, ska stanna i fem månader i goa. på yogagoa fanns det schema för olika pass, suveränt! men vad ska man gå på om man verkligen är nybörjare?

Yosefin
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-12-15

:idea: nu har ju inte det här så mycket med anjuna att göra men jag var bara tvungen att skriva det här : kom hem från Goa i förrgår och var bla i Arombol där har de ett jätteyogacenter :-) verkade häftigt, och vackert var där också, jag hann dock inte ta nån klass då men jag ska absolut kolla nästa gång jag åker dit :-) nån som vet något om detta ställe?

Bella
Offline
Nybörjare
Nybörjare
Blev medlem: 2005-12-05

På Purple Valley i Anjuna gick jag på dropin-klasser och jag förbokade inte. Klasserna kan bli fulla så det gäller att vara där i tid. Högsäsong är ju nu i december och januari. En enstaka klass kostar 400 rupies. Köper man ett tio-kort kostar det 3000 rupies. Det är väl ganska dyrt för att vara Indien, men det är hög klass på stället.

Det finns klasser för nybörjare, t ex Ashtanga Beginners. Hör i receptionen på Purple Valley så får du hjälp.
Lycka till och trevlig resa!