Jul- och nyårshälsningar från Indien.nu

God jul önskar Indien.nu

Nu närmar sig julen och det nya året med stormsteg och kanske kan vi börja ana ett litet hopp för resor till Indien under det nya året. Att år 2020 har varit ett mardrömsår för de flesta går inte att förneka, inte minst för alla inom rese- och turistindustrin. Men även om turismen till Indien nästan stannat av helt under året har den indiska regeringen samt olika privata intressenter rustat upp landet för när gränserna åter igen öppnas upp. Den indiska järnvägen är ett lysande exempel på hur det minskande resandet har kunnat utnyttjas för att rusta upp och fixa till järnvägsnätet i rekordtakt, något vi skrivit om vid flera tillfällen här!

Även vi på Indien.nu har jobbat med flera nya funktioner och förbättringar vilket ska kunna hjälpa dig att hitta releveanta nya artiklar. I botten av alla våra nyheter och många andra av våra guider och artiklar kan du nu hitta relaterade nyheter, ständigt uppdaterade.

Här nedan kan du hitta ett axplock av artiklar som postats under den senaste tiden. Utöver detta har även ett stort antal artiklar uppdaterats med ny information. Önskar du att läsa om något speciellt? Tipsa oss allt som har med Indien att göra på vår e-postadress info@indien.nu. Har du ett speciellt evenemang du vill promota? Vi har en evenemangskalender som gapar tom inför 2021. 

Vi på Indien.nu vill önska alla våra läsare en god jul och ett gott nytt 2021!

Henric

Våra senaste resenyheter

Senaste nyhetsartiklarna